Zaloguj się | Zarejestruj się
 

Galeria: kulinariaWłącz pokaz slajdów

Uczta
zwiedzamy Olsztyn k_Częstochowy
Kowallo Hotel
Skansen w Nadolu
Pod zaporą w Lubachowie
Mniszek lekarski wspomaga krew
Restauracja przy nabrzeżach rzeki Brdy w Bydgoszczy - nocą
Gościniec Ryński Młyn w Rynie
Skansen we Wdzydzach Kiszewskich- eksponaty
W porcie w Pucku
Piknik militarny w Pucku
Leśna uczta
W czereśniowym sadzie
Wesoła Czwórka z browaru w Jedlinie
Browar przy pałacu w Jedlinie Zdrój
Dwa w jednym, góry i Mazury
Wrocławski Festiwal Dobrego Piwa na stadionie miejskim
Wrocławski Festiwal Dobrego Piwa na stadionie miejskim
Wrocławski Festiwal Dobrego Piwa na stadionie miejskim
Wrocławski Festiwal Dobrego Piwa na stadionie miejskim
kulinaria - Artykuły / Felietony
Festiwal Kuchni Zbójnickiej

Festiwal Kuchni Zbójnickiej (felieton)

24 lipca na skoczowskim rynku można było zjeść Gulasz Zbójnicki z wielkiej patelni o średnicy 1,70 cm i wadze prawie 120 kg oraz skosztować specjału mamy Golcowej – Kwaśnicy z 300 litrowego gara. Wszystko to w ramach II Międzynarodowego Festiwalu Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010.

 
Artykuł dodano: 2017-11-12 | Autor: Gabriela Jaworowska
czytaj dalej