Zaloguj się | Zarejestruj się
 

Galeria: kulinariaWłącz pokaz slajdów

Rowerem po Kaszubach- skansen w Nadolu
Zapylacz dyni
Wyjątkowe polskie morze
starożytna rzeźba kultowa- na etykiecie lokalnego browaru
restauracja Fregata w Lubachowie
restauracja Fregata w Lubachowie
Łowisko pstrąga U Andrzeja
Gdańsk, Dom Uphagena - Kuchnia
Cisza...
Hotel, restauracja i stadnina Ślężański Młyn
staw przy młynie
Restauracja Barka Tumska
starocie
starocie
starocie
starocie
starocie
Wrocławski Festiwal Dobrego Piwa- w deszczu i błocie- Leśnica 2013
Ciechanowiec - Muzeum Rolnictwa im. ks. Krzysztofa Kluka, wnętrze chaty chłopskiej
Ciechanowiec - Muzeum Rolnictwa im. ks. Krzysztofa Kluka
kulinaria - Artykuły / Felietony
Festiwal Kuchni Zbójnickiej

Festiwal Kuchni Zbójnickiej (felieton)

24 lipca na skoczowskim rynku można było zjeść Gulasz Zbójnicki z wielkiej patelni o średnicy 1,70 cm i wadze prawie 120 kg oraz skosztować specjału mamy Golcowej – Kwaśnicy z 300 litrowego gara. Wszystko to w ramach II Międzynarodowego Festiwalu Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010.

 
Artykuł dodano: 2024-07-21 | Autor: Gabriela Jaworowska
czytaj dalej