Zaloguj się | Zarejestruj się
 

Galeria: kulinariaWłącz pokaz slajdów

Hala Targowa w Gdyni - mandarynka, najpopularniejszy zimowy owoc
Hala Targowa w Gdyni - jadalne korzenie
Hala Targowa w Gdyni - grunt to dobra reklama
Hala Targowa w Gdyni - węgorze
Hala Targowa w Gdyni - stoisko rybne
Hala Targowa w Gdyni - karp nie tylko na święta
Hala Targowa w Gdyni - łosoś norweski
Hala Targowa w Gdyni - ananasy wespół z jabłkami
Hala Targowa w Gdyni - dary lasu
Hala Targowa w Gdyni - nie tylko na Walentynki
Hala Targowa w Gdyni - piramida jajeczna
Hala Targowa w Gdyni - cebula
Hala Targowa w Gdyni - orzechy włoskie
Hala Targowa w Gdyni - awokado (smaczliwka) prosto z Hiszpanii
Hala Targowa w Gdyni - jabłka z polskich sadów
Hala Targowa w Gdyni - jak za dawnych lat
Hala Targowa w Gdyni - rzeźnik przy pracy
Hala Targowa w Gdyni - stoisko mięsne
Hala Targowa w Gdyni
Kulinarna impreza na skoczowskim rynku - Dzień drugi - popisy kulinarne profesjonalistów.
kulinaria - Artykuły / Felietony
Festiwal Kuchni Zbójnickiej

Festiwal Kuchni Zbójnickiej (felieton)

24 lipca na skoczowskim rynku można było zjeść Gulasz Zbójnicki z wielkiej patelni o średnicy 1,70 cm i wadze prawie 120 kg oraz skosztować specjału mamy Golcowej – Kwaśnicy z 300 litrowego gara. Wszystko to w ramach II Międzynarodowego Festiwalu Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010.

 
Artykuł dodano: 2024-07-21 | Autor: Gabriela Jaworowska
czytaj dalej