Zaloguj się | Zarejestruj się
 

Galeria: kulinariaWłącz pokaz slajdów

Rekowo - kulinaria na podwórzu
Rekowo - kulinaria na podwórzu
Opowieść o chlebie. Skansen Chleba.
Opowieść o chlebie. Skansen Chleba.
tradycyjne wędzenie kiełbasy
Przedświąteczny Gdańsk - dekoracje z Piwnej
Przedświąteczny Sopot - zimowe menu w Krzywym Domku
W kierunku Wielkiej Sowy
Puck - smażalnia ryb u Budzisza
Puck - smażalnia ryb u Budzisza
zrujnowana restauracja WODNIAK nad jeziorem Bystrzyckim
pijalnia wód mineralnych
Muzeum Wsi Kieleckiej w Tokarni
Spacerek po Zakopanem i okolicy. Tatrzańskie jadło.
Jarmark Michałowy 2011
Jarmark Michałowy 2011
Jarmark Michałowy 2011
XVII Festyn Archeologiczny w Biskupinie - kuchnia grecka
XVII Festyn Archeologiczny w Biskupinie - kuchnia grecka
Ujeździec Wielki. Dożynki gminne.
kulinaria - Artykuły / Felietony
Festiwal Kuchni Zbójnickiej

Festiwal Kuchni Zbójnickiej (felieton)

24 lipca na skoczowskim rynku można było zjeść Gulasz Zbójnicki z wielkiej patelni o średnicy 1,70 cm i wadze prawie 120 kg oraz skosztować specjału mamy Golcowej – Kwaśnicy z 300 litrowego gara. Wszystko to w ramach II Międzynarodowego Festiwalu Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010.

 
Artykuł dodano: 2024-07-20 | Autor: Gabriela Jaworowska
czytaj dalej